Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeeg gevuld met een verrassing van gehakt
PT35M
Bladerdeeg gevuld met een verrassing van gehakt
Een heerlijk bladerdeeg gevuld met een verrassing van gehakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeeg gevuld met een verrassing van gehakt te bereiden
Gehakt mengen met mosterd, uitjes, chapelure, kruiden en in stukjes gesneden augurken.
Beleg het bladerdeeg met het gemengde gehakt, vouw dicht.
Smeer goed in met het losgeklopt eike, en prik een paar gaatjes in het deeg.
Zet in een voorverwarmde oven op 220 gr en bak +/-30 min.
Serveer met grove mosterd met zaadjes.
Beleg het bladerdeeg met het gemengde gehakt, vouw dicht.
Smeer goed in met het losgeklopt eike, en prik een paar gaatjes in het deeg.
Zet in een voorverwarmde oven op 220 gr en bak +/-30 min.
Serveer met grove mosterd met zaadjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.