Dit gerecht kan evenzeer in een braadpan bereid worden .
Chapelure : paneermeel
Recept
« Terug naar recepten
Gevulde courgette
PT20M
Gevulde courgette
Een heerlijk gevulde courgette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde courgette te bereiden
Snij de courgette in de lengte en haal het vruchtvlees eruit.
Bereid het gehakt met de kruiden het eitje , mosterd en chapelure dit alles goed mengen .Verdeel het gehakt en vul de courgette.
Champignons in schijven snijden en de tomaat in vier verdelen , ajuin in blokjes snijden .
Neem een vuurvaste schotel goed in boteren , groenten in de schotel en de gevulde courgette erboven op . Een flinke scheut room erbij en enkele blokjes boter .
Zet deze in een voorverwarmde oven op180gr gedurende +/- 20min .
Serveer op bord met aardappelpuree .
Bereid het gehakt met de kruiden het eitje , mosterd en chapelure dit alles goed mengen .Verdeel het gehakt en vul de courgette.
Champignons in schijven snijden en de tomaat in vier verdelen , ajuin in blokjes snijden .
Neem een vuurvaste schotel goed in boteren , groenten in de schotel en de gevulde courgette erboven op . Een flinke scheut room erbij en enkele blokjes boter .
Zet deze in een voorverwarmde oven op180gr gedurende +/- 20min .
Serveer op bord met aardappelpuree .