KookJij

Bladerdeegpasteitjes met fondue van brie en walnoot

Een heerlijk bladerdeegpasteitjes met fondue van brie en walnoot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: spar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bladerdeegpasteitjes met fondue van brie en walnoot te bereiden

Wrijf de bodem van een pan met dikke bodem in met het knoflookteentje. Giet de witte wijn er in en breng deze aan de kook. Snijd van de brie de buitenkant af en snijd de rest in stukjes. Voeg deze bij de wijn en laat het geheel op laag vuur smelten. Strooi nu de gehakte walnoten en selderij erbij en breng dit op smaak met peper en zout. Verwarm de pasteibakjes vlak voor gebruik in een voorverwarmde oven op 200 graden. Vul de pasteibakjes met de briefondue en garneer met 1/2 walnoot en een topje bladselderij. Plaats per persoon 1 bakje op een voorverwarmd bordje en garneer met een beetje aangemaakte salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst