Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeegtaart met vijgen en kaas
PT20M
Bladerdeegtaart met vijgen en kaas
Een heerlijk bladerdeegtaart met vijgen en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeegtaart met vijgen en kaas te bereiden
1. Doe het deeg in een taartbodem die je goed inprikt met een vork.
2. Klop de eieren los en roer glad met de ricotta. Kruid met peper, tijm en de helft van de parmezaankaas. Giet in de taartvorm en schik er de vijgen op.
3. Bestrooi met de rest van de parmezaankaas en zet 15 minuten in de oven.
2. Klop de eieren los en roer glad met de ricotta. Kruid met peper, tijm en de helft van de parmezaankaas. Giet in de taartvorm en schik er de vijgen op.
3. Bestrooi met de rest van de parmezaankaas en zet 15 minuten in de oven.