Recept
« Terug naar recepten
Blauwe kaassalade met blauwe bessen en (zieopm)
PT20M
Blauwe kaassalade met blauwe bessen en (zieopm)
Een heerlijk blauwe kaassalade met blauwe bessen en (zieopm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Blauwe kaassalade met blauwe bessen en (zieopm) te bereiden
Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin.
Meng de ingredienten voor de dressing. Verdeel de rucola of veldsla over 10 borden.
Verkruimel de blauwe kaas en leg deze samen met de plakjes ham op de sla.
Strooi de blauwe bessen en pijnboompitten over het gerecht.
Sprenkel de dressing over de salade.
Meng de ingredienten voor de dressing. Verdeel de rucola of veldsla over 10 borden.
Verkruimel de blauwe kaas en leg deze samen met de plakjes ham op de sla.
Strooi de blauwe bessen en pijnboompitten over het gerecht.
Sprenkel de dressing over de salade.