Recept
« Terug naar recepten
Bleekselder met spek
PT45M
Bleekselder met spek
Een heerlijk bleekselder met spek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bleekselder met spek te bereiden
Snij de wortel en ui in blokjes, de knoflook in schijfjes en de selder in boogjes van ongeveer 2 cm. Verhit de boter en roerbak hierin het spek, de wortel, ui en knoflook gedurende 5 minuten. Voeg de selder toe en laat nog 2 minuten roerbakken. Overgiet met de bouillon, voeg laurier en bladpeterselie toe, breng op smaak met peper en laat het geheel onder deksel 25 minuten sudderen. Garneer met gehakte peterselie en dien op met gestoomde aardappelen.