Recept
« Terug naar recepten
Bleekselderij en sinaasappelsap
PT5M
Bleekselderij en sinaasappelsap
Een heerlijk bleekselderij en sinaasappelsap recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Gezondheidsboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bleekselderij en sinaasappelsap te bereiden
Was de appels,verwijder de klokhuizen en snijd de rest in stukjes.Snijd de bleekselderij in stukjes.Doe de appel en bleekselderij in de sapcentrifuge en pers het sap eruit.Pers ook de sinaasappels uit.Roer de sappen door elkaar en schenk het mengsel in 2 glazen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Liske zegt:
hns zegt:
Best lekker.
Wat ik ook lekker vind: 2 forse wortels, 2 appels en 0,5-1cm gember (vers).
In de sapcentrifuge en klaar. Hans:)
priemah zegt:
vr. gr.