Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool, gehakte biefstuk en Pandanrijst met Oosterse champignonsaus
PT20M
Bloemkool, gehakte biefstuk en Pandanrijst met Oosterse champignonsaus
Een heerlijk bloemkool, gehakte biefstuk en pandanrijst met oosterse champignonsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
lassie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool, gehakte biefstuk en Pandanrijst met Oosterse champignonsaus te bereiden
1. Kook het builtje Lassie Pandanrijst volgens de aanwijzingen op de zijkant van de verpakking in ruim kokend water en leg vanaf het begin de bloemkoolroosjes bij het rijstbuiltje in de pan.
2. Verhit een scheutje olie in de koekenpan en bak hierin op hoog vuur de tartaartjes aan beide kanten in 1-2 min. mooi bruin en van binnen rosé. Schep ze uit de pan en dek af met aluminiumfolie om warm te blijven.
3. Voeg een scheutje olie toe aan het bakvet en roerbak ui en champignons op halfhoog vuur 5 min. Voeg de woksaus toe en breng aan de kook.
4. Schep rijst, bloemkool en (gehalveerde) Duitse biefstukjes op de borden, schep de champignonsaus erover en bestrooi met fijngeknipte bieslook en versgemalen zwarte peper.
Tip:
Bieslook over? Probeer eens een boterham met jonge kaas en lekker veel bieslook!
2. Verhit een scheutje olie in de koekenpan en bak hierin op hoog vuur de tartaartjes aan beide kanten in 1-2 min. mooi bruin en van binnen rosé. Schep ze uit de pan en dek af met aluminiumfolie om warm te blijven.
3. Voeg een scheutje olie toe aan het bakvet en roerbak ui en champignons op halfhoog vuur 5 min. Voeg de woksaus toe en breng aan de kook.
4. Schep rijst, bloemkool en (gehalveerde) Duitse biefstukjes op de borden, schep de champignonsaus erover en bestrooi met fijngeknipte bieslook en versgemalen zwarte peper.
Tip:
Bieslook over? Probeer eens een boterham met jonge kaas en lekker veel bieslook!