Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool met gember
PT30M
Bloemkool met gember
Een heerlijk bloemkool met gember recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool met gember te bereiden
Verhit de olie in de wok de gember en chillipepers 2-3 min op hoog vuur.Voeg de bloemkoolroosjes en zout erbij en meng alles goed door elkaar.Dek de wok af en laat het geheel op laag vuur 5-6 min.doorbakken en af en toe roeren.Voeg de fijngehakte koriander toe en bak alles al roerend 2-3 min.tot de bloemkoolroosjes beetgaar zijn.Besprenkel de bloemkool met het citroensap en roer alles goed door elkaar en dien direct op.
Lieve zegt: