Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool met ham en kerrie
PT15M
Bloemkool met ham en kerrie
Lekkere variatie !!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool met ham en kerrie te bereiden
- Verhit de boter en fruit hierin de fijngesnipperde ui.
- Voeg hamblokjes toe en in grove stukken gesneden ontvelde en ontpitte tomaat.
- Voeg kerriepoeder toe en de bloemkoolroosjes.
- Laat het geheel onder deksel 7 minuten stoven, af en toe roeren.
- Dien op.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Jeannine Van Immerseel zegt: