Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool met spek, appel en hazelnoten
PT30M
Bloemkool met spek, appel en hazelnoten
Een heerlijk bloemkool met spek, appel en hazelnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool met spek, appel en hazelnoten te bereiden
Het spek bakken in de olijfolie (of in de grillpan in eigen vet). Bloemkool in roosjes snijden en in 15 min. gaar koken. Appel in kleine stukjes snijden. Hazelnoten fijn hakken. Appel noten, tijm en kaneel aan het spek toevoegen en al roerende aan het spek toevoegen en al roerende op een laag vuur verwarmen. Bloemkool toevoegen.
Greta zegt: