Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool met tomaten en schartong
PT45M
Bloemkool met tomaten en schartong
Een heerlijk bloemkool met tomaten en schartong recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool met tomaten en schartong te bereiden
Pocheer de bloemkoolroosjes even in kokend gezouten water, giet af en laat uitlekken.
Fruit de gepelde en ontpitte tomaten met de gehakte sjalotten in de boter, blus met witte wijn en laat even inkoken.
Bedek de bodem van een beboterde ovenschotel met gestoofde tomaten, bestrooi met tuinkruiden en schik daarop de bloemkoolroosjes en de visfilets.
Kruid met peper en zout en overgiet met visbouillon.
Laat even garen in de oven en serveer met gekookte aardappelen
Fruit de gepelde en ontpitte tomaten met de gehakte sjalotten in de boter, blus met witte wijn en laat even inkoken.
Bedek de bodem van een beboterde ovenschotel met gestoofde tomaten, bestrooi met tuinkruiden en schik daarop de bloemkoolroosjes en de visfilets.
Kruid met peper en zout en overgiet met visbouillon.
Laat even garen in de oven en serveer met gekookte aardappelen