Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje van vis en garnalen
PT30M
Stoofpotje van vis en garnalen
Bij een stoofpotje denk ik in eerste instantie aan (rund)vlees maar dat hoeft
natuurlijk helemaal niet. Dus toen ik dit recept onder ogen kreeg wilde ik het
graag eens uitproberen en ik kan je verzekeren dat het nog lekkerder is dan
het op de foto lijkt.
Ik eet sowieso minimaal 1x per week vis en dan is zeker in de winter als het
koud is een stoofpotje extra lekker.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
lovemyfood
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje van vis en garnalen te bereiden
- Verhit wat olie in een braadpan en fruit de ui hierin aan.
- Voeg de knoflook en venkel toe en bak een paar minuten mee.
- Doe de tomatenpuree, blokjes tomaat, visbouillon en witte wijn erbij, schep alles goed door elkaar en breng aan de kook.
- Laat het ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen tot de venkel zacht begint te worden.
- Voeg peper, zout en cayennepeper toe.
- Doe de vis en de garnalen erbij en laat nog eens vijf minuten zachtjes pruttelen tot de vis gaar is.
- Voeg de peterselie toe.