Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool op mijn eigen manier (Chou-fleur a ma facon)
PT45M
Bloemkool op mijn eigen manier (Chou-fleur a ma facon)
Een heerlijk bloemkool op mijn eigen manier (chou-fleur a ma facon) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool op mijn eigen manier (Chou-fleur a ma facon) te bereiden
De stronk,bladeren en bruine roosjes van de bloemkolen verwijderen.De bloemkolen onder koud stromend water wassen en enige tijd in koud water met azijn leggen en in kokend zout water gaarkoken.De ham fijnsnijden en de peterselie en de eieren fijnhakken.De boter smelten en de paneermeel daarin bruinen.De bloemkolen laten uitlekken en op een voorverwarmde schaal leggen.Met de ham,paneermeel,eieren en de peterselie bestrooien en wat stukjes boter erover verdelen.Dit gerecht is niet voor een oven.
Lekker met pommes parisiennes.
Lekker met pommes parisiennes.
liske zegt: