Recept
« Terug naar recepten
Bloemkoolsoep met ansjovis
PT30M
Bloemkoolsoep met ansjovis
Een heerlijk bloemkoolsoep met ansjovis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkoolsoep met ansjovis te bereiden
Verhit de boter en laat hierin de fijngesneden prei glazig worden, voeg blokjes aardappelen en bloemkoolroosjes toe, stoof het geheel, al roerende, gedurende 2 minuten.
Voeg bouillon toe en breng aan de kook, laat onder deksel 15 minuten zacht koken. Pureer de soep. Breng de soep op smaak met peper en zout, laat goed doorwarmen en dien op met gesneden ansjovis.
Voeg bouillon toe en breng aan de kook, laat onder deksel 15 minuten zacht koken. Pureer de soep. Breng de soep op smaak met peper en zout, laat goed doorwarmen en dien op met gesneden ansjovis.