KookJij

Bloemkoolsouffle met camembert

Een heerlijk bloemkoolsouffle met camembert recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkoolsouffle met camembert te bereiden

De bloemkool in roosjes verdelen en samen met de aardappel laten gaarkoken.
De camembert, de room en de eierdooiers tot een gladde massa roeren.
De bloemkool en de aardappel pureren samen met een flinke scheut kookvocht en door het kaasmengsel roeren. Op smaak brengen met peper.
Ovenvaste schaaltjes insmeren met boter.
De eiwitten stijfkloppen en voorzichtig door het bloemkoolmengsel roeren.
De schaaltjes tot ongeveer 1 centimeter van de rand vullen en gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven goudbruin laten bakken.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Hoi Anne,
Ik denk dat als je oven voorverwarmt op 180 gr en dan 30 minuten bakt, dat je goed zit. Check na 15 minuten oven of ze niet te snel gaan.
Groetjes,
Anna
Kookjij
anne

anne zegt:
Hoi, Er staat niet bij op hoeveel graden dit recept gebakken moet worden.