Recept
« Terug naar recepten
Boemboe met gele rijst en boontjes
PT40M
Boemboe met gele rijst en boontjes
Een heerlijk boemboe met gele rijst en boontjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
felicia lautenslager
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 tot 6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boemboe met gele rijst en boontjes te bereiden
Snij de kip ik kleine stuken. Zet een pannetje op met wat vloeibare boter. Gooi de kip in de pan, gooi er vervolgens de boontjes bij. Zet ondertussen de rijst op.
Doe er na 5 min. de citroenblaadjes bij. Als de kip
goed is en de boontjes lekker knapperig doe er dan de boemboekruidenmix bij en doe er vervolgens nog 2 mokken water bij.
Doe er na 5 min. de citroenblaadjes bij. Als de kip
goed is en de boontjes lekker knapperig doe er dan de boemboekruidenmix bij en doe er vervolgens nog 2 mokken water bij.
Mijn kookverhaal (felicia lautenslager)
Het is een eigen recept en heerlijk! :)