Recept
« Terug naar recepten
Boerengezondheidssoep
PT45M
Boerengezondheidssoep
Originele Boerengezondheidssoep
Recept van:
Bobby
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
26
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boerengezondheidssoep te bereiden
Pel en snipper de ui. Maak de wortel schoon en snijd hem in stukjes. Hak de spinazie en kervel fijn.
Verhit de boter in een hoge pan en fruit de ui, wortel, spinazie en kervel. Voeg de bouillon toe en laat circa 15 minuten zachtjes koken.
Hak het bieslook. Mang in een kom de dooiers met de room. Roer het mengsel door de soep en draai het vuur direct uit.
Schep de soep in kommenen bestrooi het met bieslook. Serveer met geroosterde bruine boterhammen.
Verhit de boter in een hoge pan en fruit de ui, wortel, spinazie en kervel. Voeg de bouillon toe en laat circa 15 minuten zachtjes koken.
Hak het bieslook. Mang in een kom de dooiers met de room. Roer het mengsel door de soep en draai het vuur direct uit.
Schep de soep in kommenen bestrooi het met bieslook. Serveer met geroosterde bruine boterhammen.
brandaris zegt:
in en wat meer bouillon kan er ook zeker bij.