KookJij

Boerenkool met een beetje extra

Een heerlijk boerenkool met een beetje extra recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 a 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Boerenkool met een beetje extra te bereiden

Snipper de ui en snijd de paprikia in kleine stukjes. Bak dit en gooi op het laatst de geknepen knoflook erbij. Aardappels koken en stampen, de boerenkool en het mengsel uit/paprika/knoflook erbij. Serveren met rookworst en eventueel spekjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

joyce

joyce zegt:
Niet zo lekker, heel taai.
Esther

Esther zegt:
Klinkt ook goed, gaan we volgende keer proberen!!!:)
lidy

lidy zegt:
Spekjes uitjes paprika en een tomaat in blokjes uitbakken. Dan de verse boerenkool die je eerst laat garen meebakken. Een scheutjes zoute of zoete ketjap. Dan alles door elkaar stampen. Is echt het proberen waard. Ik gebruik meestal puntige rode paprika. Deze zijn wat zoeter. Eet ze!!!
esther

esther zegt:
Eerlijk gezegd proef ik het verschil niet echt, net wat je wilt. Voor het recept maakt het niet uit.
julia van lievenoogen

julia van lievenoogen zegt:
waarom neem je geen verse boerenkool?
Esther

Esther zegt:
Tja, ik had niet gedacht dat ik dat er bij zou moeten vermelden...... :?
A Breukers

A Breukers zegt:
En de boerenkool moet niet eerst warm gemaakt worden????