Recept
« Terug naar recepten
Boerenkool met een beetje extra
PT30M
Boerenkool met een beetje extra
Een heerlijk boerenkool met een beetje extra recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Ruijgrok
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 a 3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Stamppot
- > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boerenkool met een beetje extra te bereiden
Snipper de ui en snijd de paprikia in kleine stukjes. Bak dit en gooi op het laatst de geknepen knoflook erbij. Aardappels koken en stampen, de boerenkool en het mengsel uit/paprika/knoflook erbij. Serveren met rookworst en eventueel spekjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lidy zegt:
joyce zegt: