Recept
« Terug naar recepten
boeuf stoganof
PT30M
boeuf stoganof
Een heerlijk boeuf stoganof recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
wil hendriks
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe boeuf stoganof te bereiden
uien champingons fruiten dan de overige ingredienten erbij,de creme fraiche of de zure room toevoegen goed omroeren,niet laten koken maar op matig vuur warmhouden naar smaak peper en zout toevoegen.dan de biefstuk om en om dicht schoeien daarne in reepjes of blokjes snijden op verwarmde schaal leggen de warme saus erover gieten,als de saus wat dun is even aanbinden met wat allesbinder.lekker met gekookte rijst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Karin zegt:
liske zegt:
sandrametz zegt:
sandra:)
annemarie zegt:
Liefs Annemarie
smokey zegt: