KookJij

boeuf stoganof

Een heerlijk boeuf stoganof recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Hongarije
Keuken: Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe boeuf stoganof te bereiden

uien champingons fruiten dan de overige ingredienten erbij,de creme fraiche of de zure room toevoegen goed omroeren,niet laten koken maar op matig vuur warmhouden naar smaak peper en zout toevoegen.dan de biefstuk om en om dicht schoeien daarne in reepjes of blokjes snijden op verwarmde schaal leggen de warme saus erover gieten,als de saus wat dun is even aanbinden met wat allesbinder.lekker met gekookte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

smokey

smokey zegt:
speciaal voor john onder aan dit lijstje.... bierstuk of biedstuk wat maakt het uit iedereen weet toch dat biefstuk bedoelT wordt :p en het recept is prima dus ik maak het inplaats van veel zout op mijn escargos te leggen
k_lotterman

k_lotterman zegt:
Bierstuk? Hahaha, ik bedoelde dus biefstuk!:?
Karin

Karin zegt:
Ik lust zelf geen biefstuk, kun je hier ook een ander vleessoort voor gebruiken, bijv. hamlappen???;)
liske

liske zegt:
Lijkt me erg lekker. Met de hoeveelheden kun je spelen, sommigen willen meer of minder champignons of ui, dat kun je zelf regelen. Probeer af en toe een nieuwe regel te beginnen en hoofdletters tegebruiken, dat leest zich makkelijker.
chinees

chinees zegt:
het is heel lekker over rijst een aardappelpuree. met wat salade
chinees

chinees zegt:
het lijk me een lekker recept, ik ga het proberen :p marja
sandrametz

sandrametz zegt:
Het lijkt mij een lekker recept maar hoeveel calorieen zitten er in per portie. Als je zure room of creme fraische ergens aan toevoegt heb ik altijd het idee dat het niet echt goed is voor de slanke lijn en daar staat dit recept wel onder.
sandra:)
annemarie

annemarie zegt:
Het lijkt me een heerlijk recept. Ik mis alleen de hoeveelheden erbij?

Liefs Annemarie
Natalia

Natalia zegt:
Is zeker een lekker recept, alleen komt het niet uit Hongarije, wel uit Rusland...:p
Sjanie

Sjanie zegt:
Wat een mega flauwe reactie John:( Mijn man zou nog veel meer schrijfvouten gemaakt hebben maar kookt geweldig! Héél flauw dus!
John

John zegt:
Met zoveel schrijffouten
in een recept zal het mij benieuwen hoe het zal smaken.