Recept
« Terug naar recepten
Boeuf Stroganoff van gehakt
PT20M
Boeuf Stroganoff van gehakt
Een heerlijk boeuf stroganoff van gehakt recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Siska-Anna Douma
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boeuf Stroganoff van gehakt te bereiden
Bak het verkruimelde gehakt even aan.
Snijd de groenten, was de champignons en bak ze met het gehakt mee.
Voeg het zout, het paprikapoeder en wat water toe, leg het deksel op de pan en laat nog even sudderen.
Neem de pan van het vuur en roer er de zure room door.
Zorg dat de massa goed warm blijft, maar laat niet meer koken.
Serveer met rijst.
Snijd de groenten, was de champignons en bak ze met het gehakt mee.
Voeg het zout, het paprikapoeder en wat water toe, leg het deksel op de pan en laat nog even sudderen.
Neem de pan van het vuur en roer er de zure room door.
Zorg dat de massa goed warm blijft, maar laat niet meer koken.
Serveer met rijst.
wassenaar zegt:
gemakkelijk.