Recept
« Terug naar recepten
Bokkentaartpootjes
PT20M
Bokkentaartpootjes
Een heerlijk bokkentaartpootjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
magda muijrers-valkenberg
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bokkentaartpootjes te bereiden
Dus je hebt geen oven nodig.
Smakelijk eten
Smakelijk eten
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Ali zegt:
biscuitbodem maak je van verkruimelde biscuit met boter(zoals bij kwark)
maar plakjes cake op de bodem is ook wel lekker, gewoon uitproberen wat je het lekkerst vind
De taart mag ook wel 2 dagen van te voren klaar gemaakt worden dan worden de bokkenpootjes lekker zacht:p
cobie zegt:
wilma zegt:
petra zegt:
Gr. Petra
Gerrie zegt:
En die bescuitbodem moet je die bestellen bij een bakker of waar kun je die anders verkrijgen?
Bedankt alvast groetjes
Marianne zegt: