KookJij

Kalkoenreepjes in roomsaus met gedroogde tomaten en rode pesto.

Een super snel recept. En ook: Om je vingers bij af te likken!!!Reepjes kalkoen, snel gebakken in een romige saus met gedroogde tomaten en rode pesto.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoenreepjes in roomsaus met gedroogde tomaten en rode pesto. te bereiden

  1. Snij de (half) gedroogde tomaten in smalle reepjes.
  2. Verhit 2 eetlepels olie van de gedroogde tomaten of neem gewoon olijfolie. Bak hierin de kalkoen snel rondom bruin. Kruid de kalkoen met peper en zout.
  3. Blus eventueel af met de witte wijn en laat dit inkoken tot de kalkoen weer bijna droog is.
  4. Voeg de reepjes gedroogde tomaten, room en de pesto toe en breng alles aan de kook.
  5. Laat even koken tot de room wat dikker wordt.
  6.  Maak op smaak met paprikapoeder, balsamico-azijn en suiker.


Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Heerlijk bij pasta of (courgette)rijst of gebakken aardappels.
Het recept van de courgetterijst vind je ook bij mijn recepten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst