Heerlijk bij pasta of (courgette)rijst of gebakken aardappels.
Het recept van de courgetterijst vind je ook bij mijn recepten.
Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenreepjes in roomsaus met gedroogde tomaten en rode pesto.
PT10M
Kalkoenreepjes in roomsaus met gedroogde tomaten en rode pesto.
Een super snel recept. En ook: Om je vingers bij af te likken!!!Reepjes
kalkoen, snel gebakken in een romige saus met gedroogde tomaten en
rode pesto.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenreepjes in roomsaus met gedroogde tomaten en rode pesto. te bereiden
- Snij de (half) gedroogde tomaten in smalle reepjes.
- Verhit 2 eetlepels olie van de gedroogde tomaten of neem gewoon olijfolie. Bak hierin de kalkoen snel rondom bruin. Kruid de kalkoen met peper en zout.
- Blus eventueel af met de witte wijn en laat dit inkoken tot de kalkoen weer bijna droog is.
- Voeg de reepjes gedroogde tomaten, room en de pesto toe en breng alles aan de kook.
- Laat even koken tot de room wat dikker wordt.
- Maak op smaak met paprikapoeder, balsamico-azijn en suiker.