Recept
« Terug naar recepten
Bonbons Double Lait
PT15M
Bonbons Double Lait
Een heerlijk bonbons double lait recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
cotedor.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bonbons Double Lait te bereiden
Smelt de chocolade in een warmwaterbad. Laat lichtjes afkoelen en vermeng met de zure room. Laat de crème 1 nachtje opstijven in de koelkast. Vorm kleine bolletjes van het chocolademengsel met behulp van 2 koffielepeltjes en rol ze door de cacao. Bewaar de bonbons in een gesloten doos in de koelkast.