Recept
« Terug naar recepten
Bonensalade met pesto, gegrilde zalm en gebakken aardappeltjes
PT30M
Bonensalade met pesto, gegrilde zalm en gebakken aardappeltjes
Een heerlijk bonensalade met pesto, gegrilde zalm en gebakken aardappeltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bonensalade met pesto, gegrilde zalm en gebakken aardappeltjes te bereiden
- Blancheer de boontjes en tuinbonen in licht gezouten water. Giet ze af en haal de vellletjes van de tuinbonen. Laat alle bonen afkoelen en schep er dan 1 el pesto door.
- Bak de krieltjes in een pan in hete olie tot ze mooi goudbruin en krokant zijn. Kruid ze met zout en peper, schep ze uit de pan en zet ze opzij.
- Giet een scheutje olie in de pan en bak de zalmfilets 3 min per kant. Kruid met een beetje zout en veel peper. Verdeel de groenten en de aardappeltjes over de borden, leg op elk bord een zalmfilet en voeg een lepeltje pesto toe. Werk af met basilicumblaadjes.