Recept
« Terug naar recepten
Bonensoep met pasta (zuppa con fagioli)
PT150M
Bonensoep met pasta (zuppa con fagioli)
Een heerlijk bonensoep met pasta (zuppa con fagioli) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bonensoep met pasta (zuppa con fagioli) te bereiden
Bonen goed uit laten lekken en afspoelen onder koud water.Water aan de kook brengen,bonen,spekzwoerd,fijngehakte ui,uitgeperste knoflook,kleingesneden bleekselderij en salieblaadjes toevoegen.Ca.2 uur op een zacht vuurtje laten koken.1/3 van de soep door een zeef wrijven en weer bij de rest teruggieten.Met peper en zout op smaak brengen.De in stukjes gebroken spaghetti toevoegen en nog 10 min.op zacht vuur laten koken.Olijfolie door de soep roeren.Het spekzwoerd eruithalen en in reepjes snijden,op de soepborden leggen en de soep erover gieten.Met geraspte parmezaanse kaas opdienen.