Recept
« Terug naar recepten
Boontjes Fourcassier
PT10M
Boontjes Fourcassier
Een heerlijk boontjes fourcassier recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
margot tummers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Ria Van Eindhoven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boontjes Fourcassier te bereiden
kook de boontjes in kokend water met zout 5 minuten -
giet ze af
doe de creme fraiche in een pan en druk de knoflook door de knijper
verwarm de knoflook door de creme fraiche
roer tenslotte de boontjes erdoor en verwarm deze
bestrooi met peper en zout
giet ze af
doe de creme fraiche in een pan en druk de knoflook door de knijper
verwarm de knoflook door de creme fraiche
roer tenslotte de boontjes erdoor en verwarm deze
bestrooi met peper en zout
Mijn kookverhaal (margot tummers)
Het is een gerechtje dat je eigenlijk even apart moet eten. Heel snel klaar en overheerlijk.