Recept
« Terug naar recepten
Tuinbonendip met bruschetta
PT15M
Tuinbonendip met bruschetta
Een leuke dip om eens te variëren met tuinbonen.
Bereiding
Hoe Tuinbonendip met bruschetta te bereiden
Kook de gedopte tuinbonen circa 5 minuten en spoel ze af met koud water.
Pureer de tuinbonen, voeg de creme fraiche toe en pureer nogmaals. Pers de halve citroen en voeg het sap toe aan het tuinbonenmengsel. Breng op smaak met dille, zout en peper.
Snijd de stokbroden in sneetjes en halveer de knoflook teentjes.
Wrijf de sneetjes stokbrood in met de gehalveerde knoflook teentjes. Besprenkel met olie en bestrooi met peper en zout.
Grill de broodjes in de oven of op de grill circa 5 minuten.
Serveer de bruschetta met de tuinbonendip.
Pureer de tuinbonen, voeg de creme fraiche toe en pureer nogmaals. Pers de halve citroen en voeg het sap toe aan het tuinbonenmengsel. Breng op smaak met dille, zout en peper.
Snijd de stokbroden in sneetjes en halveer de knoflook teentjes.
Wrijf de sneetjes stokbrood in met de gehalveerde knoflook teentjes. Besprenkel met olie en bestrooi met peper en zout.
Grill de broodjes in de oven of op de grill circa 5 minuten.
Serveer de bruschetta met de tuinbonendip.
Mijn kookverhaal (Nadine )
Gemaakt met verse tuinbonen van het land en dit maakt het natuurlijk extra lekker. Gegeten tijdens de WK wedstrijd Nederland-Mexico dus vandaar een WK recept.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Bobby zegt:
Dus als je het uit wilt proberen :-)
Anna Koudys zegt:
Bobby zegt:
Anna Koudys zegt: