Recept
« Terug naar recepten
Borrelhapje: Artisjok gratin
PT8M
Borrelhapje: Artisjok gratin
Een heerlijk borrelhapje: artisjok gratin recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
8 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookmap
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Borrelhapje: Artisjok gratin te bereiden
Geraspte kaas in een diep bord doen.
Grill aanzetten.
De artisjokbodems deppen (hoeven niet kurkdroog te zijn) en in 4 stukken snijden.
Steek telkens 2 stukken artisjok aan een prikker en wentel dit goed door de kaas.
Leg een stuk alufolie op het rooster onder de grill. Leg hierop naast elkaar de prikkers met de artisjokbodems en laat ze een paar minuutjes onder de grill.
Grill aanzetten.
De artisjokbodems deppen (hoeven niet kurkdroog te zijn) en in 4 stukken snijden.
Steek telkens 2 stukken artisjok aan een prikker en wentel dit goed door de kaas.
Leg een stuk alufolie op het rooster onder de grill. Leg hierop naast elkaar de prikkers met de artisjokbodems en laat ze een paar minuutjes onder de grill.