KookJij

Wraps met gestoofd rundvlees, paprika en zwarte boontjes

De wraps zijn gevuld met zacht gestoofd rundvlees uit de slowcooker. Het vlees is gemengd met paprika, zwarte boontjes, kaas en créme fraîche. Daarna gebakken in de oven.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Mexico
Keuken: Amerikaanse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wraps met gestoofd rundvlees, paprika en zwarte boontjes te bereiden

  1. Doe het rundvlees in de slowcooker en meng het vlees met de Mexicaanse kruiden, jalopenapepers, rundvleesbouillontablet, tomatenblokjes en zoveel water dat het vlees net niet onder staat.
  2. Zet de slowcooker op low en laat het vlees minimaal 8 uur garen.
  3. Haal het vlees met twee vorken elkaar.
  4. Meng het gare vlees met de uitgelekte zwarte boontjes, de helft van de geraspte kaas en de stukjes paprika. Proef of er nog wat kruiden of zout aan de vulling toegevoegd moeten worden.
  5. Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
  6. Vul de wraps met het vlees en  schep hierop wat van de créme fraîche.Rol de wrap op en leg hem in de ovenschaal.
  7. Strooi de rest van de kaas over de opgerolde wraps.
  8. Zet de schaal 25 tot 30 minuten in de oven, totdat de kaas een mooie goudbruine kleur heeft gekregen.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Het vlees kun je al een dag tevoren garen. Dat kan natuurlijk ook in een stoofpan en kost het minder tijd.
We vonden de combinatie van het stoofvlees met de zwarte boontjes erg lekker. Natuurlijk zijn een ander soort, zoals kidneybonen of witte bonen ook lekker. Laat je fantasie erop los.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst