Recept
« Terug naar recepten
Bosvruchtenbavarois
PT20M
Bosvruchtenbavarois
Een heerlijk bosvruchtenbavarois recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ibolya kokke
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bosvruchtenbavarois te bereiden
Doe de gelatineblaadjes in een bekken laten weken met wat water.
Verwarm de coulli in een pannetje,
warm de suiker erbij op en laat deze smelten(voeg beetje bij beetje toe anders word deze te zoet) en voeg de uitgeknepen gelatine er aan toe.
Klop de slagroom lobbig op en zet deze in de koelcel.
Laat de couillie terugkoelen.
Snijd de cake in plakjes en steek er rondjes uit leg ze onderin de vormpjes bedek de randen van de vormpjes met plastic.
Voeg de slagroom bij de couilli en meng dit goed door elkaar.
Giet het in de vormpjes dek deze af en laat het opstijven in de koelcel.
Verwarm de coulli in een pannetje,
warm de suiker erbij op en laat deze smelten(voeg beetje bij beetje toe anders word deze te zoet) en voeg de uitgeknepen gelatine er aan toe.
Klop de slagroom lobbig op en zet deze in de koelcel.
Laat de couillie terugkoelen.
Snijd de cake in plakjes en steek er rondjes uit leg ze onderin de vormpjes bedek de randen van de vormpjes met plastic.
Voeg de slagroom bij de couilli en meng dit goed door elkaar.
Giet het in de vormpjes dek deze af en laat het opstijven in de koelcel.