Recept
« Terug naar recepten
Bouletten in tomatensaus
PT40M
Bouletten in tomatensaus
Een heerlijk bouletten in tomatensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bouletten in tomatensaus te bereiden
Meng het gehakt met de spekblokjes, chapelure, eike en cajunkruiden.
Maak van deze massa bouletten ( balletjes ).
Bak ze in een ruime pan samen met de ajuin in ringen gesneden bruin aan.
Voeg de tomatensaus en room toe indien nodig bijkruiden.
Laat op een zacht vuur gaar worden.
Serveer zeer warm.
Maak van deze massa bouletten ( balletjes ).
Bak ze in een ruime pan samen met de ajuin in ringen gesneden bruin aan.
Voeg de tomatensaus en room toe indien nodig bijkruiden.
Laat op een zacht vuur gaar worden.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.