Recept
« Terug naar recepten
boursin hapje
PT10M
boursin hapje
Een heerlijk boursin hapje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
47
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe boursin hapje te bereiden
Beleg de plakjes zalm heel dik met boursin. Rol ze op en doe ze in aluminiumfolie. Laat een uur in de koelkast stevig worden en snijd ze in plakken 5 stuks per rolletje. Leg op een schaaltje en dien op.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
liske zegt:
cisca zegt:
GenietenVanVers zegt:
evelien zegt:
Wat erg handig is ,als je iets met opgerold casinobrood wil maken.Vraag gewoon aan je bakker ,of hij het casinobrood in de LENGTE wil snijden . Dan heb je hele lange plakken. Alleen de korst eraf snijden en eventueel uitrollen met een deegroller , besmeren en oprollen !Eet smakelijk.
tonneke zegt:
Evelien zegt:
Als alles afgekoeld is dan in plakjes snijden.:p
Nicole zegt:
Casino witbroos besmeren met boursin, daarop wat blaadjes rucola sla en daarop de zal. Dan oprollen in plasticfoli. Dit ongeveer een uur in de koeling en dan mooie plakjes ervan snijden. Meestal een geslaagde hap voor bij de borrel. Succes ermee :p
boursin zegt: