Recept
« Terug naar recepten
Bowlingballen
PT20M
Bowlingballen
Een heerlijk bowlingballen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
24 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bowlingballen te bereiden
1. Knip het lint in stukken van 10 cm. Knoop om elk cocktailprikkertje twee kleuren lint. Haal het lint voorzichtig langs de botte kant van een schaar, zodat het flink gaat krullen. 2. Knip de peterselie - niet de steeltjes - fijn boven een kommetje en meng er de mayonaise en koffieroom door. Snij alle gehaktballetjes doormidden. Snij de plakken kaas in kleine vierkantjes (ongeveer zo groot als de gehaktballetjes). 3. Pak een half gehaktballetje, leg er 2 vierkantjes kaas op. Doe er een ander half gehaktballetje op en steek er een lintenprikkertje door. Leg de gehaktballetjes op een schaal en zet het kommetje met dipsaus ernaast.
Tip: Ook leuk: Met een uitsteekvormpje kun je leuke vormpjes uit de plakjes kaas steken.
Tip: Ook leuk: Met een uitsteekvormpje kun je leuke vormpjes uit de plakjes kaas steken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
mebrit zegt:
maar waar heb jij die borrelgehaktballetjes vandaan gr
derbyke zegt: