Recept
« Terug naar recepten
Brandnetelsoep met vreamcheese en stilton
PT30M
Brandnetelsoep met vreamcheese en stilton
Een heerlijk brandnetelsoep met vreamcheese en stilton recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Schotland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brandnetelsoep met vreamcheese en stilton te bereiden
Verhit de olie en de boter in een koekepan en fruit hierin 10-15 min.al omscheppend de sjalotjes,wortel,knoflook,pastinaak en de prei op middelhoog vuur.Kook intussen het water in een grote soeppan,voeg het groentemengsel en de brandnetels toe,breng het opnieuw aan de kook en laat het met de deksel op dfe pan 10 min.zachtjes koken.Roer het zout en de roomkaas erdoor en mix de soep met de staafmixer.Voeg de stilton en de geraspte kaas toe en staafmixer het nog eens.Breng het op smaak met peper.