Recept
« Terug naar recepten
Bread and butterpudding van paasbrood
PT25M
Bread and butterpudding van paasbrood
Een heerlijk bread and butterpudding van paasbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Speciale gelegenheden - Pasen
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
61
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
lidl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bread and butterpudding van paasbrood te bereiden
Besmeer de sneetjes met boter en jam.Beboter 4 ovenschaaltjes en vul deze met het paasbrood.Meng de eieren met de slagroom en de helft van de suiker en schenk deze over het paasbrood.Strooi de rest van de suiker erover.Bak ze af in 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Inge zegt:
super goed van jou je vriendin te verwennen met een culinair hoogstandje...heb je ook nog een fantastisch hoofdgerecht gekookt? Ik heb een fantastisch ontbijtbuffet voor mijn gasten gemaakt ( werk in hotel) en heerlijk om te zien dat de gasten zo hebben gesmuld
L. zegt: