KookJij

Brie met tijmhoning en druiven

Een heerlijk brie met tijmhoning en druiven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
  2. > Kinderen - Toetjes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: www.ah.nl/recepten
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Brie met tijmhoning en druiven te bereiden

Verwarm de oven voor op 250 °C. Verwarm de honing met de takjes tijm langzaam in een steelpannetje. Laat even afkoelen en verwijder de tijm. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Snijd de brie in 8 dunne plakjes, verdeel deze over 4 ovenbestendige borden en bestrijk de bovenkant met een dun laagje tijmhoning. Leg de druiven ernaast en zet de borden 2 min. in de oven tot de bovenkant van de brie gesmolten is. Bestrooi het gerecht met de noten. Lekker met dungesneden, knapperig stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst