Recept
« Terug naar recepten
Brie met tijmhoning en druiven
PT15M
Brie met tijmhoning en druiven
Een heerlijk brie met tijmhoning en druiven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
- > Kinderen - Toetjes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.ah.nl/recepten
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brie met tijmhoning en druiven te bereiden
Verwarm de oven voor op 250 °C. Verwarm de honing met de takjes tijm langzaam in een steelpannetje. Laat even afkoelen en verwijder de tijm. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Snijd de brie in 8 dunne plakjes, verdeel deze over 4 ovenbestendige borden en bestrijk de bovenkant met een dun laagje tijmhoning. Leg de druiven ernaast en zet de borden 2 min. in de oven tot de bovenkant van de brie gesmolten is. Bestrooi het gerecht met de noten. Lekker met dungesneden, knapperig stokbrood.