Recept
« Terug naar recepten
Brood met bosbessen en witte chocolade
PT90M
Brood met bosbessen en witte chocolade
Een heerlijk brood met bosbessen en witte chocolade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brood met bosbessen en witte chocolade te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Zeef de bloem en bakpoeder in een grote kom. Meng de rest van de ingrediënten in een andere kom en spatel voorzichtig door de bloem.
Giet het mengsel in een bakblik bekleed met bakpapier. Bak het brood 80 minuten in de oven en laat afkoelen.
Giet het mengsel in een bakblik bekleed met bakpapier. Bak het brood 80 minuten in de oven en laat afkoelen.