Recept
« Terug naar recepten
Broodje een stevige lunch
PT25M
Broodje een stevige lunch
Een heerlijk broodje een stevige lunch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje een stevige lunch te bereiden
Bak het spek samen met de ajuin in ringen gesneden aan in een beetje olie van de tomaatjes.
Zalm in blokjes snijden.
Kruiden van alles een beetje in een vijzel fijn malen.
Eikes loskloppen en een beetje room toevoegen zeer goed kruiden.
Verdeel de zalm, tomaatjes over de ajuin en het spek, giet de gekruide eimassa erover heen.
Laat even stollen en zet onder de grill.
Broodjes onder de grill even opwarmen.
Beleg het brood, eerst tartaar vervolgens de groenten.
Neem een ronde uitsteekvorm en maak vier mooie ringen van de omelet serveer deze op de groenten. Eindig met tartaar.
Dit broodje kan zowel koud als warm gepresenteerd worden.
Zalm in blokjes snijden.
Kruiden van alles een beetje in een vijzel fijn malen.
Eikes loskloppen en een beetje room toevoegen zeer goed kruiden.
Verdeel de zalm, tomaatjes over de ajuin en het spek, giet de gekruide eimassa erover heen.
Laat even stollen en zet onder de grill.
Broodjes onder de grill even opwarmen.
Beleg het brood, eerst tartaar vervolgens de groenten.
Neem een ronde uitsteekvorm en maak vier mooie ringen van de omelet serveer deze op de groenten. Eindig met tartaar.
Dit broodje kan zowel koud als warm gepresenteerd worden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna zegt: