KookJij

Broodje een stevige lunch

Een heerlijk broodje een stevige lunch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodje een stevige lunch te bereiden

Bak het spek samen met de ajuin in ringen gesneden aan in een beetje olie van de tomaatjes.
Zalm in blokjes snijden.
Kruiden van alles een beetje in een vijzel fijn malen.
Eikes loskloppen en een beetje room toevoegen zeer goed kruiden.
Verdeel de zalm, tomaatjes over de ajuin en het spek, giet de gekruide eimassa erover heen.
Laat even stollen en zet onder de grill.
Broodjes onder de grill even opwarmen.
Beleg het brood, eerst tartaar vervolgens de groenten.
Neem een ronde uitsteekvorm en maak vier mooie ringen van de omelet serveer deze op de groenten. Eindig met tartaar.
Dit broodje kan zowel koud als warm gepresenteerd worden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
:D:D;);)
derbyke

derbyke zegt:
Met eikes vers van de pers :);):p
Anna

Anna zegt:
Dat is weer een hemels broodje;):D
derbyke

derbyke zegt:
Eikes, womo laat de kes eens weg wat houd je dan over een simpel ei;)
Meer is het niet een gewoon doodgewoon ei. Groetjes van ons 3tjes :);):p
womo

womo zegt:
wat zijn eikes