Recept
« Terug naar recepten
Omelet: zalm met de gouden eieren
PT25M
Omelet: zalm met de gouden eieren
Een heerlijk omelet: zalm met de gouden eieren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet: zalm met de gouden eieren te bereiden
Bak het spek samen met de ajuin in ringen gesneden aan in een beetje olie van de tomaatjes.
Zalm in blokjes snijden.
Kruiden van alles een beetje in een vijzel fijn malen.
Eikes loskloppen en een beetje room toevoegen zeer goed kruiden.
Verdeel de zalm, tomaatjes over de ajuin en het spek, giet de gekruide eimassa erover heen.
Laat even stollen en zet onder de grill.
Serveer zeer warm.
Zalm in blokjes snijden.
Kruiden van alles een beetje in een vijzel fijn malen.
Eikes loskloppen en een beetje room toevoegen zeer goed kruiden.
Verdeel de zalm, tomaatjes over de ajuin en het spek, giet de gekruide eimassa erover heen.
Laat even stollen en zet onder de grill.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Wilma zegt: