Recept
« Terug naar recepten
Broodje gehaktbal
PT45M
Broodje gehaktbal
Een heerlijk broodje gehaktbal recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Broodje gehaktbal te bereiden
-Het gehakt mengen met het ei, melk, zakje uiensoep en peper en maggie naar smaak.
-Goed doorkneden en 10 minuten laten staan.
-Nogmaals doorkneden en 4 ballen ervan maken.
-De ballen een beetje platdrukken en op een met bakpapier beklede ovenplaat leggen.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken voor ongeveer 30 minuten, tot de buitenkant lekker krokant en bruin is, halverwege omdraaien.
-De broodjes opensnijden en goed insmeren met coctailsaus.
-De ballen in plakken snijden en op het broodje leggen en beleggen met plakjes komkommer .
-Goed doorkneden en 10 minuten laten staan.
-Nogmaals doorkneden en 4 ballen ervan maken.
-De ballen een beetje platdrukken en op een met bakpapier beklede ovenplaat leggen.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken voor ongeveer 30 minuten, tot de buitenkant lekker krokant en bruin is, halverwege omdraaien.
-De broodjes opensnijden en goed insmeren met coctailsaus.
-De ballen in plakken snijden en op het broodje leggen en beleggen met plakjes komkommer .