Heerlijk knapperige broodjes met een luchtige kaasvulling. De broodjes mogen best oudbakken zijn.
Als je ze MET kapjes bakt worden ze niet goed warm van binnen
Recept
« Terug naar recepten
Broodje kaassoufflé
PT20M
Broodje kaassoufflé
Het originele recept van het Broodje kaassouflé is van het oud Smulweb-lid ecureuil. Ik heb deze broodjes vaak gemaakt en altijd met meel succes. Ze zijn heerljk.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Smulweblid ecureuil. Smulweb is overgenomen door Jumbo zonder de namen van de makers van de recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje kaassoufflé te bereiden
- Snijd een kapje van de broodjes en hol ze uit.
- Verkruimel het brood wat je eruit gehaald hebt. Meng de broodkruimels met kaas, crème en eidooier.Verwarm de oven
voor op 180°C, hete lucht. - Klop het eiwit stijf met een snufje zout en spatel dit door het kaasmengsel.
- Vul de broodjes met het mengsel. Zet ze ZONDER de kapjes in de oven en bak 15 tot 20 min.
- Bak de laatste 2 min. de kapjes even mee.
- Kapjes erop, warm serveren.