KookJij

Broodje kaassoufflé

Het originele recept van het Broodje kaassouflé is van het oud Smulweb-lid ecureuil. Ik heb deze broodjes vaak gemaakt en altijd met meel succes. Ze zijn heerljk.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Bakken
  2. > Brood - Beleg
  3. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Smulweblid ecureuil. Smulweb is overgenomen door Jumbo zonder de namen van de makers van de recepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodje kaassoufflé te bereiden

  1. Snijd een kapje van de broodjes en hol ze uit.
  2. Verkruimel het brood wat je eruit gehaald hebt. Meng de broodkruimels met kaas, crème en eidooier.Verwarm de oven
    voor op 180°C, hete lucht.
  3.  Klop het eiwit stijf met een snufje zout en spatel dit door het kaasmengsel.
  4. Vul de broodjes met het mengsel. Zet ze ZONDER de kapjes in de oven en bak 15 tot 20 min.
  5. Bak de laatste 2 min. de kapjes even mee.
  6. Kapjes erop, warm serveren.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Heerlijk knapperige broodjes met een luchtige kaasvulling. De broodjes mogen best oudbakken zijn.
Als je ze MET kapjes bakt worden ze niet goed warm van binnen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst