Recept
« Terug naar recepten
Broodje pesto
PT20M
Broodje pesto
Een heerlijk broodje pesto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje pesto te bereiden
Als er rucola- of andere pesto overblijft: snij een brood (focaccia, ciabatta, stokbrood) horizontaal in, net niet doormidden. Bestrijk een kant met pesto en beleg met plakjes mozzarella of bestrooi met parmezaankrullen. Warm het brood een paar minuten op in de oven. Lekker zonder meer. Heerlijk bij minestrone. Apart bij een omeletje...