Recept
« Terug naar recepten
Broodpap
PT35M
Broodpap
Een heerlijk broodpap recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
At vanhoorn
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
overal vandaan
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodpap te bereiden
Oven voor warmen op 180 °C.
Ovenschaal invetten met boter.
Krentenbollen doorsnijden en besmeren met boter en jam er opsmeren.
Dicht slaan en in de schaal leggen
Eieren in een schaal, slagroom erbij en de basterdsuiker en vanillesuiker door roeren en over de bollen gieten.
20 Min. bakken op 180 °C.
Ovenschaal invetten met boter.
Krentenbollen doorsnijden en besmeren met boter en jam er opsmeren.
Dicht slaan en in de schaal leggen
Eieren in een schaal, slagroom erbij en de basterdsuiker en vanillesuiker door roeren en over de bollen gieten.
20 Min. bakken op 180 °C.
luka zegt: