Recept
« Terug naar recepten
Broodschotel
PT60M
Broodschotel
Een heerlijk broodschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2-4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodschotel te bereiden
Brood, melk, ei, krenten+rozijnen+kaneel mengen.
Ovenschaal beboteren.
Mengsel er in, paneermeel erover en iets suiker
45 min. in de oven.
Ovenschaal beboteren.
Mengsel er in, paneermeel erover en iets suiker
45 min. in de oven.
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Zo kwam ik goed van mijn brood af. maakte het als de maand bijna om was en ik niet zoveel centjes had om pakken toetjes te kopen
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Bert zegt:
HEERLIJK !!!
Liske zegt:
patricia zegt:
bametz-saffrie zegt:
Hilde Dumont zegt: