Recept
« Terug naar recepten
Bruchetta met tomaten en basilicum
PT10M
Bruchetta met tomaten en basilicum
Een heerlijk bruchetta met tomaten en basilicum recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renate van den Elshout-Hogeweg
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italië
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruchetta met tomaten en basilicum te bereiden
Tomaten inkruisen en onderdompelen in kokend water ongveer 20 tellen, dan snel afspoelen onder koud water, ontvellen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden.
Knoflook pellen en boven een kom uitpersen, olie door de knoflook roeren.
Ciabatta in 12 plakjes snijden en in de broodrooster roosteren. De plakjes dun bestrijken met de knoflookolie.
Tomatenblokjes er op leggen.
Basilicumblaadjes in drieën scheuren en de bruchette ermee garneren.
Knoflook pellen en boven een kom uitpersen, olie door de knoflook roeren.
Ciabatta in 12 plakjes snijden en in de broodrooster roosteren. De plakjes dun bestrijken met de knoflookolie.
Tomatenblokjes er op leggen.
Basilicumblaadjes in drieën scheuren en de bruchette ermee garneren.
Mijn kookverhaal (Renate van den Elshout-Hogeweg)
Een koel glas witte wijn er bij en genieten maar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rmascini zegt:
renatehogeweg zegt:
renatehogeweg zegt: