Recept
« Terug naar recepten
Bruine bonen rotzooi
PT50M
Bruine bonen rotzooi
Een heerlijk bruine bonen rotzooi recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
maria van der have
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruine bonen rotzooi te bereiden
Doe de bruine bonen zonder vocht in een pan.
Snij de unox worst in stukjes,
doe deze met de fles chilisaus bij de bruine bonen,
maak de paprika schoon snij ze in blokjes.
Bak uitjes en paprika te samen tot ze beet gaar zijn,
snij de 2 speklapjes in blokjes en bak ze gaar.
Maak van het gehakt balletjes en bak ze gaar,
(als er veel vocht bij het gehakt zit giet het dan af),
voeg dit alles bij de bruinen bonen,
voeg naar eigen smaak sambal toe.
Nog een tip je kan als extra nog chili poeder en cayennepeper toevoegen
Snij de unox worst in stukjes,
doe deze met de fles chilisaus bij de bruine bonen,
maak de paprika schoon snij ze in blokjes.
Bak uitjes en paprika te samen tot ze beet gaar zijn,
snij de 2 speklapjes in blokjes en bak ze gaar.
Maak van het gehakt balletjes en bak ze gaar,
(als er veel vocht bij het gehakt zit giet het dan af),
voeg dit alles bij de bruinen bonen,
voeg naar eigen smaak sambal toe.
Nog een tip je kan als extra nog chili poeder en cayennepeper toevoegen
maria4 zegt: