Recept
« Terug naar recepten
Bruine bonen schotel
PT30M
Bruine bonen schotel
Een heerlijk bruine bonen schotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Frida Vermond
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruine bonen schotel te bereiden
Bonen in vergiet uitlekken en onder stromend water afspoelen.
Ui snipperen, paprika in stukjes snijden, salami in reepjes.
In de pan boter verhitten, ui en paprikastukjes ca. 3 min. zachtjes fruiten.
Knoflook pellen en erboven uitpersen, gehakt toevoegen en ca 3 min. op hoog vuur rul bakken. Kruiden toevoegen.
Bruine bonen, tomatenketchup, salami en 1 dl. water erdoor roeren, verhitten.
Reepjes ijsbergsla door de bonen mengen, 1 minuut verwarmen.
Kaas erover strooien.
Ui snipperen, paprika in stukjes snijden, salami in reepjes.
In de pan boter verhitten, ui en paprikastukjes ca. 3 min. zachtjes fruiten.
Knoflook pellen en erboven uitpersen, gehakt toevoegen en ca 3 min. op hoog vuur rul bakken. Kruiden toevoegen.
Bruine bonen, tomatenketchup, salami en 1 dl. water erdoor roeren, verhitten.
Reepjes ijsbergsla door de bonen mengen, 1 minuut verwarmen.
Kaas erover strooien.
corrine zegt: