Recept
« Terug naar recepten
Bruine (vlees)balletjes voor in de soep
PT30M
Bruine (vlees)balletjes voor in de soep
Een heerlijk bruine (vlees)balletjes voor in de soep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
friese recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruine (vlees)balletjes voor in de soep te bereiden
Meng het gehakt met de andere ingrediënten.
Meng het geklopte eiwit er als laatste door (voorzichtig).
Maak er kleine balletjes van.Bak deze in boter lichtbruin.