Recept
« Terug naar recepten
Bruschetta met groene asperges en parmezaanse kaas
PT10M
Bruschetta met groene asperges en parmezaanse kaas
Een heerlijk bruschetta met groene asperges en parmezaanse kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruschetta met groene asperges en parmezaanse kaas te bereiden
Leg de asperges 4 minuten in kokend en weinig gezouten water, maar schil ze niet.
Besprenkel ze met een beetje olijfolie en bak ze op een grilplaat.Snijd het brood in ca. 12 langwerpige schuine dikke sneetjes. Rooster de sneetjes onder de ovengrill of in een broodrooster. De buitenkant van het brood dient krokant te zijn, binnenkant lekker zacht.
Besprenkel de geroosterde sneetjes met olijfolie. Leg op elk sneetje vervolgens de asperges. Doe er op het eind een beetje citroensap over en schaaf er een beetje parmezaanse kaas over.
Besprenkel ze met een beetje olijfolie en bak ze op een grilplaat.Snijd het brood in ca. 12 langwerpige schuine dikke sneetjes. Rooster de sneetjes onder de ovengrill of in een broodrooster. De buitenkant van het brood dient krokant te zijn, binnenkant lekker zacht.
Besprenkel de geroosterde sneetjes met olijfolie. Leg op elk sneetje vervolgens de asperges. Doe er op het eind een beetje citroensap over en schaaf er een beetje parmezaanse kaas over.
Tania zegt: