KookJij

Bruschetta met groene asperges en parmezaanse kaas

Een heerlijk bruschetta met groene asperges en parmezaanse kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bruschetta met groene asperges en parmezaanse kaas te bereiden

Leg de asperges 4 minuten in kokend en weinig gezouten water, maar schil ze niet.
Besprenkel ze met een beetje olijfolie en bak ze op een grilplaat.Snijd het brood in ca. 12 langwerpige schuine dikke sneetjes. Rooster de sneetjes onder de ovengrill of in een broodrooster. De buitenkant van het brood dient krokant te zijn, binnenkant lekker zacht.
Besprenkel de geroosterde sneetjes met olijfolie. Leg op elk sneetje vervolgens de asperges. Doe er op het eind een beetje citroensap over en schaaf er een beetje parmezaanse kaas over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tania

Tania zegt:
Leuk recept wanneer je de feestdagen gasten ontvangt. Zet ik snel bij de favorieten. :)